Имам проблем - незнам как да си направя настройката на климатроника когато запаля колата да започне да духа на топло , а не да изчаквам да загрее двигателя.Ако някои знае нека да опише как става тази настройка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Настроика на климатроника-HELP
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от EMo0oТо мисля че може евентуално на някои дизелови дето са с печкаАма не съм сигурен ...
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkoПървоначално публикувано от EMo0oТо мисля че може евентуално на някои дизелови дето са с печкаАма не съм сигурен ...
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от alfeta71Първоначално публикувано от Luckyне мисля,че може да станеЛуд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeoПървоначално публикувано от alfeta71Първоначално публикувано от Luckyне мисля,че може да стане
Comment
-
ама то може да го накараш да духа бре, дигни степените на перката и то ще почне да духа ....
е тогава ще разберещ що климатроника не му дава да го прави
ауди-то ако има печка, както имат и 166ците дизели, които са правени за германия, австрия и северна европа - ще духа ... и то топло
с тия като мен и явно вас, с дизелите, правени за Италия.... ше си ползваме отопляемите седалки и така ... .
или ше даваме пари за външна печка като Пинко, което е май най разумното в тая държава нашата'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoама то може да го накараш да духа бре, дигни степените на перката и то ще почне да духа ....
е тогава ще разберещ що климатроника не му дава да го прави
ауди-то ако има печка, както имат и 166ците дизели, които са правени за германия, австрия и северна европа - ще духа ... и то топло
с тия като мен и явно вас, с дизелите, правени за Италия.... ше си ползваме отопляемите седалки и така ... .
или ше даваме пари за външна печка като Пинко, което е май най разумното в тая държава нашата
Comment
Comment